Om EasyRobotics

Bag firmaet EasyRobotics står Per Lachenmeier og Anders Kjempff, der sammen har mere end 40 års erfaring i at designe, udvikle og producere avancerede maskiner til industrien.

 

I 2012 fødtes idéen til ProFeeder, en mobil og kompakt automatiseret robotcelle, hvor der kan påmonteres en robot, som kan føde emner ind og ud af fuldautomatiske CNC drejebænke og fræsemaskiner. Robotcellen har en emnebakke, der sidder i en mover. I bakken står de emner, der skal bearbejdes, når emnerne i bakken er færdigbearbejdet, køres movere ud af robotcellen og  erstattes af en ny mover med bakker fyldt med ubearbejdede emner. ProFeeder leveres med to mobile skuffer, så skiftet sker hurtig og effektivt.

 

For at få ekstra fokus på udviklingen blev ProFeeder  i 2014 skilt ud i det separate selskab EasyRobotics. Syddansk Teknologisk Innovation, SDTI, er medinvestor, og de to ejere er aktionærer i EasyRobotics.

 

SDTI  har været tilknyttet i forbindelse med udviklingen af ProFeeder og har ydet support i forhold til strategien for brugen af robotten samt programmering, når den skal føde emner ind og ud af CNC maskinerne.


Per Lachenmeier

EasyRobotics - Per Lachenmeier


Telefon: +45 24 86 56 11

Email: pl@easyrobotics.dk

 

 

Per Lachenmeier er CEO for EasyRobotics. Han er uddannet maskiningeniør og har i 16 år været CEO hos Lachenmeier ApS. Et firma, der laver palleemballerings-maskiner til det globale marked.


Anders Kjempff

EasyRobotics - Anders Kjempff


Telefon: +45 53 77 02 67 

Email: ak@easyrobotics.dk

Email: ak@easyrobotics.dk

 

 

Anders Kjempff er medejer og salgsdirektør. Han har arbjedet som salgeschef hos Mobile-Industrial-Robots MIR.

Kontaktoplysninger

  • EasyRobotics ApS
  • Ellegårdvej 36
    DK-6400 Sønderborg

  • Telefon: +45 73124203
  • Email: info@easyrobotics.dk
 

Sociale links